ОКТА со донација на лаптопи и заштитни маски го поддржа образовниот процес во Општина Илинден

ОКТА со донација на лаптопи и заштитни маски го поддржа образовниот процес во Општина Илинден

ОКТА донираше 30 лаптоп компјутери и 10.000 заштитни маски, со цел да се помогне непреченото одвивање на наставата во основните училишта на територијата на Општина Илинден. Имајќи ги предвид условите во кои ќе се одвива учебната 2020 – 2021 година, компанијата како долгогодишен член на локалната заедница одлучи да ја поддржи општината во напорите за…

„Веро“ почнува хуманитарна донаторска акција за децата од СОС Детско село

„Веро“ почнува хуманитарна донаторска акција за децата од СОС Детско село

Во пресрет на новата учебна година, „Веро“ почнува хуманитарна донаторска акција наменета за децата од СОС Детско село со цел да им овозможи успешен почеток на школската година. Сите потрошувачи во Веро маркетите и Jumbo продавниците може да се вклучат во акцијата и да им помогнат на децата од оваа ранлива категорија, обезбедувајќи им услови…

Пет отсто поврат на средства со American Express во Веро и Џамбо маркети

Пет отсто поврат на средства со American Express во Веро и Џамбо маркети

Се ближи стартот на новата учебна година па за таа цел Силк Роуд Банка АД Скопје во соработка со Веро и Џамбо маркетите започнуваат заедничка промотивна кампања со American Express картичките. Почнувајќи од 1-ви октомври па сѐ до 15-ти октомври, започнува ексклузивна промотивна кампања со American Express картичките издадени од Силк Роуд Банка, во Веро и Џамбо маркетите, каде што сосекоја трансакција во маркетите корисниците на…