Поевтина електрична енергија до 30% од ЕДС

Поевтина електрична енергија до 30% од ЕДС

ЕДС, лидер на македонскиот пазар за електрична енергија со најголемо портфолио меѓу трговците и снабдувачите, им нуди на компаниите до 30% поевтина електрична енергија. На следниот линк можете да дознаете за цените што ги нуди ЕДС и како можете лесно и едноставно да добиете електрична енергија од компанијата. EDS Брошура PDF