Поевтина електрична енергија до 30% од ЕДС

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram

ЕДС, лидер на македонскиот пазар за електрична енергија со најголемо портфолио меѓу трговците и снабдувачите, им нуди на компаниите до 30% поевтина електрична енергија.

На следниот линк можете да дознаете за цените што ги нуди ЕДС и како можете лесно и едноставно да добиете електрична енергија од компанијата.

EDS Брошура PDF

 

 

Hellenic Business Association