Поддршка и за процесот на имунизација од Стопанска банка АД – Скопје

Поддршка и за процесот на имунизација од Стопанска банка АД – Скопје

Пред нас е период на имунизација со кој веруваме ќе се стави крај на глобалната пандемија и граѓаните ќе можат повторно слободно да се движат и да делуваат. Секако, овој процес ќе биде долг и ќе бара посветеност и одговорност од сите. Токму во таа насока, Стопанска банка АД – Скопје деновиве потпиша договор за…