Стопанска банка со донација на вредна медицинска опрема за Клиниката „Св. Наум Охридски“

Стопанска банка со донација на вредна медицинска опрема за Клиниката „Св. Наум Охридски“

Стопанска банка АД – Скопје денеска иницираше постапка за реализација на донација на дополнителна хируршка и лапароскопска опрема за Универзитетската клиника за  хируршки болести „Св. Наум Охридски“ – Скопје. Оваа опрема се надоврзува на донацијата на ултразвучниот апарат наменет за хируршки постапки од 2019 година, соопштија од Стопанска банка – Скопје, нагласувајќи дека со ова…