Делфи Форумот во Скопје- Среда 23 јуни 2021 година

Делфи Форумот во Скопје- Среда 23 јуни 2021 година

– Економскиот Форум од Делфи, во соработка со Грчка Бизнис Асоцијација од Северна Македонија, во среда, на 23 јуни 2021 година, во хотелот Александар Палас во Скопје го организира Првиот економски Форум во Скопје на тема „Поставувајќи ги темелите за стабилност и просперитет во Северна Македонија“. Целта на Економскиот форум во Скопје е да прерасне…