Стопанска банка АД – Скопје одбележа почеток на градба на нова управна зграда, прва во својата богата историја

Стопанска банка АД – Скопје одбележа почеток на градба на нова управна зграда, прва во својата богата историја

Денес на свечена церемонија Стопанска банка АД – Скопје го одбележа започнувањето на градежните работи за изградба на нова управна зграда. Како дел од урбаната средина во срцето на градот, новиот современ објект ќе обезбеди врвни услови за работа за вработените на Банката и за нејзините бројни клиенти. Стопанска банка АД – Скопје, како дел…

Black Friday понуда од ЕДС: Шест месеци попуст на трошокот за потрошена електрична енергија!

Black Friday понуда од ЕДС: Шест месеци попуст на трошокот за потрошена електрична енергија!

Energy Delivery Solutions (ЕДС АД), компанија која што важи за лидер во областа на трговија со електрична енергија на македонскиот пазар, по повод Black Friday подготви ограничена понуда за своите клиенти, со година, ќе обезбедат заштеда на сметките за потрошена електрична енергија токму во најкритичните месеци од годината. „По повод Black Friday, но пред сѐ…