Благодарница за ЕДС за поддршка на проектот „Замисли желба“

Благодарница за ЕДС за поддршка на проектот „Замисли желба“

Енерџи Деливери Солушнс (ЕДС), како општествено одговорна компанија, годинава беше дел од поддржувачите на хуманитарниот проект „Замисли желба“ која што ја организираше Националната галерија. Компанијата преку овој проект реализираше и донација за Фондацијата „Марко Божиновски“ со цел подобрување на условите за развој на спортот и спортските активности меѓу младите. Благодарницата од Националната галерија во име…