Пет отсто поврат на средства со American Express во Веро и Џамбо маркети

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Telegram

Се ближи стартот на новата учебна година па за таа цел Силк Роуд Банка АД Скопје во соработка со Веро и Џамбо маркетите започнуваат заедничка промотивна кампања со American Express картичките.

Почнувајќи од 1-ви октомври па сѐ до 15-ти октомври, започнува ексклузивна промотивна кампања со American Express картичките издадени од Силк Роуд Банка, во Веро и Џамбо маркетите, каде што сосекоја трансакција во маркетите корисниците на картичките добиваат 5% бонус, односно поврат на средства.

Повратот на средства се добива од вкупниот износ на направената трансакција на ПОС терминал во маркетите и е без ограничувања од аспект на износот кој може да се добие како поврат.

Оваа ексклузивна кампања е супер можност да пазарувате со задоволство со American Express картичките во сите Веро и Џамбо маркети на територија на државата.

Доколку сѐ уште немате American Express картичка аплицирањето за картичката може да го направите на веб страната www.silkroadbank.com.mk или во некоја од експозитурите на Силк Роуд Банка.